Energihuset innleder samarbeid med skiskytterne Filip og Aleksander Fjeld Andersen​

Filip (22) og Aleksander (24) er født og oppvokst på Nesodden, og trådde sine barnesko i Tømmerbakkevei på Alværn. Begge var en del av skigruppa, og med god assistanse an sine foreldre startet de sine karrierer med langrenn og onsdagsrenn på Bergerbanen.
Mange husker kanskje far Pål Fredrik Andersen, som lenge var beste lokale skiløper, med gode plasseringer nasjonalt på åttitallet. Han konkurrerte for Nesodden, og senere for Kjelsås i Oslo.

I 2009 flyttet familien til Geilo, hvor det var stabile vinterforhold og et godt miljø for vintersport.
Begge gutta konkurrerte i langrenn med topp plasseringer i nasjonale renn, men det gode skiskyttermiljøet på Geilo medførte at det ble mer og mer skiskyting, og i dag satser begge 100% på skiskyting.

For inneværende sesong er både Filip og Aleksander en del av rekruttlandslaget i skiskyting, og de er med og kjemper om mulig plasser til verdenscup, og ikke minst til OL i Beijing.

Filip til OL, og seier til Aleksander i IBU Cup i Osrblie – Slovakia

Denne uken ble det klart at Filip er tatt ut til OL i Beijing. Dette er gode plasseringer i verdenscupen, med blant annet en sterk 3.plass i WC i Le Grand-Bornand før jul, og en 10.plass nå sist helg på sprinten i Oberhof.
Aleksander tok denne helgen en sterk seier på lørdagens sprint i IBU Cup i Slovakia, og fulgte opp med en 6.plass på søndagens distanse.

Begge gutta går verdenscup i Rupholding 12-16.januar.

Kommende helg er det nye verdenscup konkurranser i Rupholding, Tyskland. Både Filip og Aleksander stiller etter sterke resultater i World Cup og IBU Cup. FØLG MED!

Vi på Energihuset synes det er utrolig moro å følge disse gutta, som tross alt er oppvokst på Nesodden, og vi anser dem fortsatt som Nesoddgutter😊.
Vi gleder oss til fortsettelsen. Følg med du også på deres vei mot toppen!

https://www.instagram.com/filip_andersen/
https://www.instagram.com/aleks_fa/?hl=nb

Trenger du finansiering/delbetaling for et kjøp hos oss? Gjennom vårt samarbeid med Svea Finans kan du søke om kreditt til din handel. Trykk på logoen for å søke!